Actrice Lisa Smit gaat de hoofdrol spelen in Guys Night, de eerste 'grote film' van YouTube-fenomeen Bardo Ellens. Ook komiek Arie Koomen speelt een rol. 

Het project is geïnitieerd door MovieZone, het jongerenproject van filminstituut EYE.

De 22-jarige Ellens uit Deventer plaatst wekelijks een absurd filmpje op YouTube en Twitter en heeft daarmee een enorme schare fans opgebouwd. De YouTuber geeft zijn volgers en kijkers de kans mee te beslissen over de nieuwe film.

Guys Night is een komische zombiefilm, waarin een vriendenavond in het water valt als de apocalyps zich aandient en hongerige zombies Deventer onveilig maken. Ondertussen blijkt Ellens verliefd te zijn op de vriendin van zijn beste vriend.

Vervolg

Het opvallende project is het vervolg op Max & Billy's Drill Machine Girl, een online serie die Eye en MovieZone eerder ontwikkelden. Dit project, waarin Lisa Smit ook de hoofdrol speelde, werd onlangs in de VS genomineerd voor een Digital Emmy.

De nieuwe film van Ellens gaat op 22 december in première in de bioscoop van EYE in Amsterdam. De trailer van het project is al meer dan 50.000 keer bekeken.