Diverse nieuwslezers van het RTL Nieuws maken zondag hun opwachting in de nieuwe aflevering van hitserie A'dam-E.V.A. 

Het verhaal speelt zich deels af op de redactie en in de studio van het RTL Nieuws. Onder anderen Rick Nieman (foto) en voormalige presentatrices Suzanne Bosman en Loretta Schrijver zijn als zichzelf te zien.

Het tweede seizoen van A'dam-E.V.A., die uit acht afleveringen bestaat, gaat net als seizoen 1 over verbinden in de grote stad. Maar meer dan in de eerste reeks ligt de nadruk nu op de hoofdpersonages en hun familie en vrienden.

De hoofdrollen van Adam en Eva, die proberen te wennen aan hun rol als ouders, worden weer gespeeld door Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven. Ook Rick Paul van Mulligen (Harm-Jan), Urmie Plein (Dolores) en Timo (Sanne den Hartogh) zijn weer van de partij. De serie is een fenomeen aan het worden: door het hele land zijn er allerlei cafés waar mensen elke zondagavond afspreken om samen te kijken.

Derde seizoen

In de aflevering van zondag is een grote gastrol weggelegd voor acteur Geert Lageveen. Het derde seizoen is overigens al in de maak: het is de bedoeling dat deze komend voorjaar al wordt opgenomen. Tussen het eerste en tweede seizoen gaapte door allerlei logistieke problemen een gat van drie jaar.