Fans van HBO-serie Game of Thrones kunnen zich gaan verheugen op het vijfde seizoen. Er is namelijk een voorproefje verschenen.

Het voorproefje is woensdag op Twitter verschenen.

Waarschuwing: dit bericht bevat mogelijk spoilers

In de zogenoemde 'teaser' is Arya Stark te zien, waarvan eerder al gedacht werd dat ze een grotere rol in het nieuwe seizoen van de hitserie zal krijgen.

Video: Voorproefje Game of Thrones

Website

De website ThreeEyedRaven roept fans op omzich in te schrijven voor verdere aankondigingen over het vijfde seizoen, dat via zowel Twitter als sms wordt gedaan. 

Indien je je inschrijft, krijg je gelijk een privébericht met daarin de tekst: "Je hebt nu de macht over '#TheSight'. Houdt de beelden uit de toekomst in de gaten"; mogelijk verwijzend naar een aankomende langere trailer van het vijfde seizoen.

Three Eyed Raven

Het is opvallend dat er een verband wordt gelegd met de 'Three Eyed Raven' uit Game of Thrones. De raaf komt namelijk tot nu toe alleen voor in de verhaallijn van Bran Stark. 

Eerder liet acteur Kristian Nairn, die in de serie Hodor speelt, weten dat hij en zijn collega Isaac Hempstead Wright (die Bran Stark speelt) niet in het vijfde seizoen te zien zullen zijn.

"Ik denk dat ons deel van het verhaal voor nu bijna op is, als je kijkt naar de verhaallijn van Bran en Hodor in de boeken. Dus ik heb een jaartje vrij en kan me concentreren op mijn werk als dj", zei hij toen.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Game of Thrones uitgezonden zal worden.