NU.nl recenseert een selectie van films die vanaf deze week in de bioscoop te zien zullen zijn.

Deze week besteden we aandacht aan vier films. 

Horrible Bosses 2, met dit keer wederom Jennifer Anniston in een van de hoofdrollen, het drama Trash, Jessabelle van Kevin Greutert die ook aan Saw meewerkte en My Old Lady met de 75-jarige filmdebutant Israel Horrowitz.

Horrible Bosses 2
Geslaagd vervolg waarin sukkels Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day opnieuw worden bedrogen en proberen wraak te nemen. Op papier leek het een gemakzuchtige Hangover-kloon, maar in de praktijk pakte het erg geestig uit. Mede dankzij geestige bijrollen van Jennifer Aniston, Kevin Spacey en Jamie Foxx.

4 sterren - Lees de hele recensie

Bekijk de trailer


Trash
Onevenwichtig drama over jongen uit de sloppenwijk die een goed gevulde portemonnee vindt op een vuilnisbelt. Met Martin Sheen en Rooney Mara. De jonge hoofdrolspelers zijn overtuigend, maar juist de grote namen stellen teleur.

3 sterren - Lees de hele recensies

Bekijk de trailer


Jessabelle 
Veel vertrouwde horrorelementen en toch jaagt Jessabelle je af en toe effectief de stuipen op het lijf met… voodoo in de bayou! Jessabelle komt van Kevin Greutert, die jarenlang de montage verzorgde van de horrorreeks Saw en daarvan in 2009 en 2010 de laatste twee delen regisseerde. Film blijft hangen als een voodoo-potion van geslaagde en minder geslaagde momenten.

3 sterren - Lees de hele recensie

Bekijk de trailer


My Old Lady
Een koddig-komisch uitgangspunt en een zwaarmoedige tweede helft: My Old Lady biedt de drie ervaren hoofdrolspelers te weinig houvast. De eerste lange film van regisseur Israel Horowitz. Dat is alleen al opvallend vanwege zijn leeftijd. Hij debuteert op zijn 75ste.

2,5 sterren - Lees de hele recensie