Michiel Huisman in een nieuwe film met Blake Lively, Anna Kendrick gaat weer aan de slag met Pitch Perfect. NU.nl selecteert de beste trailers van afgelopen week.

De afgelopen week zijn de volgende trailers verschenen:

The Age of Adaline

In The Age of Adaline speelt Blake Lively de rol van een jonge vrouw die na een ongeluk nooit meer verjaart. Na een aantal jaren prima te hebben geleefd, ontmoet ze een man (Michiel Huisman) voor wie ze misschien wel haar onsterfelijkheid wil verliezen.

Pitch Perfect 2

Actrice Elizabeth Banks pakt de kans om Pitch Perfect 2 te regisseren, nadat ze in het eerste deel een kleine rol had. Opnieuw zullen Anna Kendrick, Rebel Wilson en Brittany Snow de hoofdrol spelen. De trailer laat al zien dat er uiteraard veel gezongen zal worden, maar er is ook plek voor humor.

Peanuts

Voor het eerst in de geschiedenis zal er een film over de populaire stripfiguren Charlie Brown en Snoopy verschijnen. Hoewel het vooralsnog niet bekend is waarover de verfilming precies zal gaan, verraadt de trailer al een klein beetje de inhoud.

[trailer mist nog]

Cinderella

Ook verscheen afgelopen week de allereerste trailer van Disney's Cinderella. Het verhaal volgt het wel en wee van de jonge Ella, wiens vader opnieuw trouwt na de tragische dood van haar moeder. Om haar vader te steunen, besluit Ella zich zo goed mogelijk op te stellen voor haar nieuwe stiefmoeder en haar twee dochters. Wanneer haar vader echter komt te overlijden, verandert de situatie.

Homies

De Nederlandse film Homies van debuterend speelfilm-regisseur Jon Karthaus heeft ook een nieuwe trailer gekregen. Met onder andere Robert de Hoog, Manuel Broekman en Gouden Kalf-winnaar Gijs Naber hoopt de regisseur een misdaadkomedie van jewelste te maken. De film is vanaf 22 januari in de Nederlandse bioscoop te zien.