Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Jennifer Aniston ziet nieuw seizoen Friends wel zitten

Jennifer Aniston zou een nieuw seizoen van Friends niet uitsluiten, zo vertelt ze in een interview met NU.nl.
Door NU.nl/Lara Zevenberg

Actrice Lisa Kudrow, die in Friends Phoebe speelde, zei enkele dagen geleden in een Reddit-interview dat ze het geweldig zou vinden om een nieuw seizoen van de sitcom te doen, maar dat ze het alleen zou overwegen als het een heel seizoen was en niet slechts een aflevering.

"Heeft ze dat gezegd?! Een heel seizoen?!", reageert Aniston verbaasd als NU.nl haar vertelt over de uitspraken van Kudrow.

De actrice zou, in het licht van de uitspraken van Kudrow, een nieuw seizoen zeker overwegen. "Ik doe alles wat Lisa doet, want ze is echt geweldig."

Afspelen knop

NU.nl in gesprek met Jennifer Aniston

NU.nl in gesprek met Jennifer Aniston

Jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat de populaire serie ten einde kwam. Wereldwijd werd het jubileum gevierd: de afleveringen werden in marathons op televisie getoond, mensen deelden hun favoriete scénes online en er opende zelfs een Central Perk, het café waar het zestal veel tijd doorbracht in de serie, in New York.

"Het is geweldig om te zien dat het nog steeds zo leeft. Het moet wel zo zijn dat het de juiste show op het juiste moment was, mensen hebben er echt een band mee. En blijkbaar konden mensen zich in onze personages herkennen en kunnen ze dat nu nog."


Lees meer over:

Jennifer AnistonFriends

Aanbevolen artikelen