Naast de televisieserie Daredevil heeft Marvel vier andere series bevestigd die exclusief te zien zullen zijn op Netflix.

Dat meldt The Hollywood Reporter.

Hoofd van Marvel Televisie en producent van Daredevil Jeph Loeb maakte dat bekend tijdens de Comic Con in New York. Loeb vertelde onder meer dat Daredevil deel uitmaakt van in totaal vijf verschillende series die exclusief worden uitgezonden op Netflix. De andere series zijn Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders.

Op de vraag of de Marvel-serie Agents of SHIELD enig effect heeft op de series die Netflix maakt, antwoordde Loeb: "het is allemaal met elkaar verbonden". De bezoekers kregen tijdens het interview de eerste beelden van de serie Daredevil alvast te zien.

Daredevil

De producent maakte verder de cast van Daredevil bekend. Zo spelen onder meer Bob Gunten (The Shawshank Redemption), Vondie Curtis-Hall (Romeo + Juliet), Ayelet Zurer (Man of Steel) en Vincent D'Onofrio (Law & Order: Criminal Intent) in de serie.

Charlie Cox speelt het personage Daredevil en eerder werd ook True Blood-actrice Deborah Ann Woll al toegevoegd aan de cast. Daredevil zal in 2015 op Netflix te zien zijn. Wanneer de andere vier series beschikbaar worden gemaakt, is niet bekend.