Acteurs Matteo van der Grijn en Tibor Lukács zijn toegevoegd aan de cast van Of ik gek ben, het regiedebuut van Frank Lammers.

Ook het nieuwe talent Nienke van Hofslot speelt een grote rol in de film. Dat heeft Herrie Film & Tv vrijdag bekendgemaakt.

De film wordt door IJswater en Pellicola Films geproduceerd.

Eerder werd al gemeld dat Mike Weerts (Moeder ik wil bij de revue) de hoofdrol speelt van de jonge kunstenaar Benjamin, die tot zijn ongeloof in een tbs-kliniek belandt. Stap voor stap probeert de asociale narcist weer grip te krijgen op zijn leven.

Soldaat van Oranje

Matteo van der Grijn is vooral bekend van de musical Soldaat van Oranje, waarin hij al een aantal jaar de titelrol vertolkt. Tibor Lukács is bekend van de serie Seinpost Den Haag en speelt ook een van de hoofdrollen in de komedie Homies die binnenkort uitkomt.

De opnames van Of ik gek ben beginnen vrijdag op het festival Festyland in Volkel. Het is de eerste maal dat acteur Frank Lammers (Michiel de Ruyter, De Marathon) een film regisseert. Het resultaat moet in de loop van 2015 in de bioscopen te zien zijn.