Acteur Gijs Naber keert terug in het vierde seizoen van de hitserie Penoza.

Naber speelde in de derde reeks de rol van Storm, een undercoveragent die een plek heeft verworven in het gezin van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx).

Eerder werd al duidelijk dat Hendrickx, Raymond Thiry en Loek Peters terugkeren in de nieuwe afleveringen. De opnames van het vierde seizoen van Penoza vinden vanaf half oktober plaats. Het is de bedoeling dat het vierde seizoen in het najaar van 2015 op televisie te zien is.

Penoza vertelt over huisvrouw Van Walraven die na de plotselinge dood van haar man (Thomas Acda) gedwongen wordt zijn rol in het criminele circuit over te nemen. Na het slot van seizoen 3 was lange tijd onzeker of er een vierde reeks zou komen. De finale haalde een kijkcijferrecord.

Van Rooijen

Diederik van Rooijen, die ook de vorige drie series maakte, is de belangrijkste regisseur van het vierde seizoen van Penoza. Ook dit was lange tijd niet zeker omdat Van Rooijen plannen heeft om in Hollywood een remake van de klassieker The Birds te maken. Deze staat nog steeds op de agenda, maar eerst gaat Van Rooijen dus aan de slag met Penoza.

Naber is binnenkort ook te bewonderen in de geweldige tragikomedie Aanmodderfakker, waarin hij een dertiger speelt die maar geen afscheid kan nemen van zijn studentenleven. De film gaat dinsdag in première op het Nederlands Film Festival en is vanaf eind november in de bioscopen te zien.