Justin Bieber gaat de stem van KITT, de auto van Knight Rider, inspreken voor de komedie die de ster van de gelijknamige serie, David Hasselhoff, aan het opnemen is.

Dat meldt Yahoo Celebrity. De film heeft nog geen definitieve titel, maar de werktitels zijn Killing Hasselhoff en Celebrity Death Pool. Volgens Hasselhoff is Bieber aan de rol gekomen nadat het Canadese popidool hem telefonisch om een gunst vroeg.

"Hij vroeg me of ik iets voor hem kon doen en toen vroeg ik of hij iets voor mij wilde doen. Justin zei meteen 'ja'. Ik heb mijn belofte natuurlijk ook meteen ingelost, want ik ben gek op hem."

De kritiek die Bieber de laatste tijd te verduren krijgt, vindt Hasselhoff overdreven. "Het is een goed joch, maar hij heeft een slechte naam gekregen. Hij is aardig en ik vind zijn muziek goed, ik ken hem al jaren."

Bieber zal nog een flinke kluif hebben aan de stem van KITT. De oorspronkelijke stemacteur van de futuristische auto is William Daniels en hij heeft er mede met zijn stem voor gezorgd dat KITT een van de iconen van de jaren tachtig werd.