Toprak Yalçiner keert zeker niet binnenkort terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice heeft na haar rol als Nuran Baydar in de soap haar zinnen gezet op het toneel. 

"Misschien als ze me over een paar jaar vragen omdat 'mijn zus' gaat trouwen, dan zeg ik met alle liefde ja. Maar voorlopig niet", zegt ze.

Toch verlangt de 27-jarige actrice nog dagelijks naar haar collega's uit GTST. "Vooral de collega's. Ik hoop er een paar tegen te komen op mijn première, ik nodig ze zeker uit. Het blijven lieve schatten. Als je daar eenmaal bent geweest, dan is dat een band voor het leven."

Haar vrienden uit de soap zijn niet de enige reden dat Yalçiner af en toe terug verlangt naar de sets in Aalsmeer, waar zij in juli voor het laatst te vinden was. "Ik ben nu ruim twee weken bezig met repeteren, en het is erg pittig. Theater is een heel andere discipline dan tv. Ik moet veel harder spreken, keihard werken, teksten goed leren."

Bekijk hier het interview met Toprak:

De Kapsalon

Daarnaast was er bij GTST achteraf bezien een zeer royale hoeveelheid tijd om de scènes neer te zetten. "We hebben bij De Kapsalon veel minder tijd om het eindresultaat neer te zetten. Bij GTST kenden we de locaties en onze personages, die langzaam groeien. Bij het theater moet je helemaal vanaf het begin beginnen."

De Kapsalon, die op 3 oktober in première gaat, vertelt over drie dertigers die dagelijks bij elkaar komen om over hun leven te praten en te klagen. Ze ondernemen niets, totdat de mysterieuze Esra verschijnt. Zij verstoort hun nutteloze evenwicht maar zorgt ook voor nieuwe energie. Maar de vraag rijst of ze wel is wie ze zegt te zijn.