Het derde deel van Bad Boys is op komst. Dat zei hoofdrolspeler Martin Lawrence woensdag in de talkshow van Conan O'Brien, schrijven Amerikaanse media. 

"Ik sprak gisteren met Jerry Bruckheimer en hij zegt dat er aan het scenario gewerkt wordt", zei de acteur over de producent. Lawrence vertolkte in de vorige twee delen met Will Smith de hoofdrol.

"Ze zijn bijna klaar en het ziet er allemaal goed uit", ging Lawrence verder. De 49-jarige acteur heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een derde deel te willen maken.

Zo twitterde hij nog op 18 juli dat het inmiddels alweer elf jaar geleden was dat de eerste Bad Boys in de bioscoop verscheen. "Vind dat het tijd is voor een #3... wat jij Will?", schreef hij toen. 

In 1995 verscheen Bad Boys, waarin Lawrence en Smith twee gehaaide detectives spelen die een getuige van een moord moeten beschermen, terwijl ze op zoek zijn naar een koffer gestolen heroïne. In het vervolg uit 2003 gaan de twee op zoek naar de bron van alle xtc die Florida wordt binnengesmokkeld. 

De twee films werden gekenmerkt door keiharde actie en spectaculaire achtervolgingen. Die bleken later de handelsmerken van regisseur Michael Bay.