Katie Price kan haar eigen leven binnenkort aanschouwen op het witte doek. Een Amerikaanse uitgever overweegt een film te maken van het leven van het model.

Dat weet de Britse Mirror.

Het model heeft bijna haar hele leven goed bijgehouden in boeken en dus zou het heel makkelijk moeten zijn om een film te maken over het turbulente leven van het model.

"De boeken verkopen altijd heel goed en zullen echt een basis vormen voor de film. De uitgever denkt dat er veel mensen zijn die zullen smullen van de dingen die Katie heeft meegemaakt. En voor Katie hangt er een enorme uitbetaling aan."

Het model heeft alleen al in de laatste maanden veel meegemaakt: vlak na de bevalling van een kind bleek ze tot haar eigen verrassing op nieuw zwanger. Slechts een paar dagen na die openbaring bleek haar echtgenoot een affaire te hebben met haar beste vriendin.

Price weet al wie haar moet spelen in de verfilming: Carmen Electra is volgens Price het meest geschikt. "Ze heeft haar altijd ontzettend bewonderd en ze lijken in veel opzichten op elkaar. Ze denkt dat Carmen perfect is voor de rol."