Kristen Stewart zal niet te zien zijn in het vervolg op Snow White And The Huntsman. De actrice, die Sneeuwwitje speelde in de donkere verfilming van het klassieke sprookje uit 2012, ontbreekt op de lijst acteurs die filmstudio Universal Pictures donderdag bekendmaakte.

Dat meldt Us Weekly.

Het vervolg gaat The Huntsman heten en draait om de ontmoeting tussen de personages The Huntsman, oftewel de jager, en Ravenna, die boze koningin die Sneeuwwitje door de jager wil laten vermoorden.

Chris Hemsworth en Charlize Theron, die deze rollen ook in het eerste deel vertolkten, keren wel terug. De nieuwe film wordt geregisseerd door Frank Darabont, die bekend is van de gevangenisfilms The Shawshank Redemption en The Green Mile.

Snow White And The Huntsman zorgde destijds voor een schandaal, toen er kort nadat de film uitkwam foto's verschenen van een zoenende Kristen Stewart en regisseur Rupert Sanders.

De affaire droeg bij aan de breuk tussen Stewart en haar toenmalige vriend Robert Pattinson en ook tussen Sanders en zijn echtgenote Liberty Ross. De scheiding van Sanders en Ross werd eerder deze week officieel.