De Nederlandse komedie Bro's before Ho's is geselecteerd voor een handjevol filmfestivals in de Verenigde Staten en Canada. 

Regisseurs en scenarioschrijvers Steffen Haars en Flip van der Kuil en hoofdrolspeler Tim Haars reizen in augustus af naar Montreal voor de internationale première op het Fantasia International Film Festival. Dat heeft producent Eyeworks donderdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse première vindt plaats op het Fantastic Fest in Austin. Het is de derde keer dat een film van Haars en Van der Kuil wordt getoond op het festival voor genrefilms in de Amerikaanse staat Texas.

Ze wonnen eerder de prijs voor beste regie van een komedie met New Kids Turbo en voor New Kids Nitro wonnen ze de prijs voor beste film in de categorie komedie. Dat festival heeft plaats van 18 tot en met 25 september.

Verliefd

Bro's before Ho's gaat over videotheekmedewerker Max en zijn geadopteerde broer Jules, een rol van cabaretier Daniël Arends.

Hun voortkabbelende leventje wordt totaal verstoord als ze allebei verliefd worden op Anna, gespeeld door Sylvia Hoeks.s