Chantal Janzen, Fedja van Huêt en Benja Bruijning spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie Pak van mijn Hart

Dat heeft distributeur A-Film donderdag bekendgemaakt. Bijrollen in de nieuwe film zijn er voor Halina Reijn, Loes Haverkort, Beppie Melissen en Bram van der Vlugt.

Pak van mijn hart vertelt over twee broers (Bruijning en Van Huêt) die samen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale runnen. Ze zitten net midden in de novemberdrukte als de mysterieuze Julia (Janzen) zich aandient met een aanbod dat alles voor de twee broers zal veranderen.

De romantische Sint-komedie is de tweede speelfilm van Kees van Nieuwkerk, die eerder Sterke Verhalen maakte. De film is geproduceerd door Eyeworks, die eerder verantwoordelijk was voor hits als New Kids Turbo en Komt een vrouw bij de dokter.

De film, die 6 november in première gaat, lijkt in te haken op het recente succes van romantische komedies in de wintermaanden, zoals Alles is Liefde (ook met Chantal Janzen) en Alles is Familie (ook met Benja Bruijning).