Kristen Wiig en Annie Mumolo bundelen na Bridesmaids weer hun krachten. De twee werken aan een komedie over twee vriendinnen die in de schulden zitten.

Wiig en Mumolo schrijven ook het scenario, produceren de film en Wiig maakt haar regiedebuut. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

"We gaan een paar maanden een grot in om het scenario af te ronden", verklaren de twee. "Een echte grot. We vonden een grote en we zetter er een bank in."

Wiig en Mumolo werden in 2012 genomineerd voor een Oscar voor hun scenario van Bridesmaids, waarin Wiig ook de hoofdrol speelt.

"Kristen en Annie beloofde me dat de film zwaar en dramatisch zou zijn en dat is precies waar de wereld op zit te wachten", grapt producent Tom Rothman. "Dus we hapten meteen toe."

Mumolo schreef daarna in haar eentje het scenario van het drama Joy dat door David O. Russell wordt verfilmd met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Wiig stortte zich na het succes van Bridesmaids vooral op filmrollen. Zo was ze dit jaar te zien in Anchorman 2: The Legend Continues en in november in het drama The Skeleton Twins.