Gordon heeft vooralsnog geen zin om in de aangekondigde film met De Toppers te spelen.

"Ik weet het niet", zegt Gordon woensdag in De Telegraaf. "Na het zien van de Ushi-film met Wendy van Dijk weet ik niet of Nederland wel op een Toppers-film zit te wachten."

Ook heeft de 45-jarige zanger, die in 2011 uit De Toppers stapte, zo zijn twijfels over de hoofdrolspelers.

"Ik ken de acteerkwaliteiten van de heren en daar zit geen Daan Schuurmans tussen, kan ik je verzekeren", lacht hij. "Hoe dan ook, het is wel weer een gewaagd project waar ze hun nek voor uitsteken en daar houd ik toch wel ontzettend van."

Gokstad

In Toppers Lost in Vegas bezoeken De Toppers, bestaand uit René Froger, Gerard Joling en Jeroen van de Boom, de befaamde Amerikaanse gokstad. "Het wordt een muziekfilm, een beetje à la Blues Brothers, Mamma Mia!", liet Van der Boom dinsdag weten.

Gordon is wel weer te zien als De Toppers hun 10-jarig jubileum vieren met een reeks concerten in de Arena in Amsterdam.

"Maar Toppers 2014 is voor mij een eenmalig verhaal en een terugkeer is denk ik ook niet mogelijk; drie kapiteins op een schip was altijd wel voldoende. Maar zou er onverhoopt iemand afvallen: ze hebben m'n nummer. Ja, ook mijn nieuwste!"

Blij

Gerard Joling is blij dat zijn collega Gordon zich voor de jubileumeditie van het Toppers-concert weer even bij de mannen heeft gevoegd. "Zo leuk om Goor er weer bij te hebben. Hij is natuurlijk zelf uit De Toppers gestapt. En nu staat hij er tóch maar weer deze tiende editie", aldus Joling in De Telegraaf.

"Ik hoor dat het hem wel heeft aangegrepen. Logisch. Optreden voor 67.000 man! Het zou best kunnen dat hij zich even achter de oren krabde en dacht: 'jammer dat ik ooit ben gestopt'", aldus Joling.