Kirsten Dunst heeft wel eens getwijfeld of actrice zijn wel de juiste baan voor haar is. De actrice is al vanaf jongs af aan te zien in grote filmproducties.

"Ik heb wel eens zitten denken of dit het wel voor mij is. Maar acteren heeft mij zo veranderd en ik ben zo gegroeid. Ik houd alleen nog maar meer van mijn werk", aldus de actrice.

Dunst speelde op 12-jarige leeftijd naast Tom Cruise en Brad Pitt in Interview With the Vampire. In die tijd was ze helemaal niet nerveus voor audities, maar inmiddels is dat wel anders.

"Het is nu een hele andere manier van acteren. Dat maakt het echt heel spannend."

Regisseren

In een interview met regisseur Sofia Coppola in W Magazine vertelt Dunst dat ze een baan als regisseur ook nog zou overwegen.

"Ik weet dat als ik het juiste verhaal kan vinden, ik er compleet in op zal gaan hoe graag ik het wil regisseren. Maar die kans om me zo over te geven aan een project heb ik nog niet genomen", aldus de actrice die al twee korte films maakte.

"Of interieur designer worden, dat kan ook. Maar dan zou ik waarschijnlijk meteen willen wonen in de huizen waarin ik werk. Ik zou in elk geval iets creatiefs willen blijven doen."