Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann liepen dinsdagavond over de rode loper naar de Europese galapremière van de film The Other Woman.

Voor bioscoop Tuschinski in Amsterdam hadden honderden mensen zich verzameld om een glimp op te vangen van de drie dames.

In The Other Woman komt Carly (Cameron Diaz) erachter dat haar vriend Mark haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Maar zij zijn niet zijn enige liefjes: Mark heeft nog een andere vrouw (Kate Upton). In het echte leven is Cameron gelukkig nog nooit bedrogen. ''Niet dat ik weet in ieder geval'', aldus Diaz.

Kate Upton maakt in The Other Woman haar debuut als actrice. ''Ik ben met open armen ontvangen'', aldus het blonde fotomodel.

Upton kreeg ook nog wat advies van haar collega's. ''Ik kreeg levensadvies en acteeradvies. Maar wat ik vooral van hen heb geleerd, is dat ze nog steeds zulke fantastische mensen zijn. Ze zijn nog steeds zo bescheiden. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik met ze mocht werken.''

Upton wil in de toekomst graag vaker acteren. ''Ik vond het heel erg leuk. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de opnames van deze comedy.''

Bekijk beelden van de première: