One Direction was één van de winnaars bij de Kids' Choice Awards van Nickelodeon, die zaterdagavond in Los Angeles werden uitgereikt. 

De awardshow werd gepresenteerd door Mark Wahlberg, die zich had voorgenomen de traditionele douche van groene slijm te ontlopen.

De acteur zei aan het begin dat hij slim en snel genoeg was om het slijm te ontwijken. Nadat onder anderen Pharrell Williams en Kaley Cuoco met het groene spul waren besmeurd, moest ook Wahlberg er uiteindelijk aan geloven.

De jonge kijkers van Nickelodeon mogen elk jaar op hun favorieten stemmen. Ze kozen dit jaar One Direction als beste groep en hun nummer Story Of My Life als beste liedje. De boyband bedankte vanuit Londen met een videoboodschap. 

Selena Gomez werd tot beste zangeres gekozen, Justin Timberlake beste zanger. Adam Sandler en Jennifer Lawrence gingen er met de prijzen voor beste filmacteurs vandoor.

Het favoriete televisieprogramma van de Nickelodeon-kijkers is Sam & Cat, Frozen werd gekozen als beste tekenfilm en The Hunger Games: Catching Fire won de prijs voor beste film.