Actrice en regisseur Sanne Vogel gaat nog een romantische komedie maken. Zij denkt in september al te starten met de opnames van Brasserie Romantiek, die is gebaseerd op de gelijknamige Belgische hit.

Vogel schrijft ook het scenario van de film, die zich afspeelt in en rond een gerenommeerd restaurant.

Het wordt de tweede romantische komedie die Vogel maakt. Haar eerste productie, Hartenstraat, gaat volgende week in première.

"Nog voor ik Hartenstraat had afgerond werd ik gevraagd om Brasserie Romantiek te regisseren", zegt Vogel in een verklaring.

"Ik was meteen enthousiast. De Vlaamse versie van de film is een prachtig concept en een hele goede basis om een eigen unieke film van te kunnen maken. Mijn fantasie begon meteen te ratelen toen ik de film zag, ik kreeg tal van ideeën. Het is een echte acteursfilm, met scherpe dialogen en kleurrijke personages." 

Valentijnsdag

Brasserie Romantiek gaat over een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Pascalle en chef kok Angelo. Het restaurant maakt zich op voor Valentijnsdag, een van de drukste avonden van het jaar.

Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Pascalle heeft de tafels tiptop gedekt. Er mag niets fout gaan, maar de komst van Pascalle's oude vlam Frank maakt dat lastig. 

Brasserie Romantiek moet op Valentijnsdag 2015 in première gaan.