Katy Perry maakt grote kans om tijdens de Kids' Choice Awards in de prijzen te vallen. De zangeres is genomineerd voor beste stem in een animatiefilm, favoriete zangeres en favoriet nummer.

De prijzen van kinderzender Nickelodeon worden op 29 maart uitgedeeld in Los Angeles. Het evenement is een dag later te zien op de Nederlandse televisie.

The Hunger Games: Catching Fire wint ook mogelijk meerdere awards. De film werd genomineerd voor de prijzen voor favoriete film.

Jennifer Lawrence, die de hoofdrol speelt, maakt kans op de awards voor beste actrice en beste stoere vrouw. De boekenreeks waar The Hunger Games-films op is gebaseerd, kan de prijs voor beste boek in de wacht slepen.

In de categorie televisie maakt Sam & Cat de meeste kans. De serie kan met de prijs voor beste tv-show naar huis en actrices Ariana Grande en Jennette McCurdy werden genomineerd voor beste actrice in een tv-serie.

Mark Wahlberg

Ook de series Good Luck Charlie en Jessie maken kans op de award voor beste tv-show. Actrices Bridgit Mendler, uit Good Luck Charlie, en Debby Ryan, uit Jessie, zijn genomineerd voor beste tv-actrice.

De Kids Choice Awards worden voor de 27e keer uitgereikt. De prijzenregen wordt aan elkaar gepraat door Mark Wahlberg. Het jaarlijkse evenement, waarbij de sterren worden besmeurd met groene drab, werd vorig jaar gepresenteerd door Transformers-acteur Josh Duhamel.