Do en Eva Simons zijn toegevoegd aan de cast van de familiefilm Heksen bestaan niet, die vanaf 18 juni in de bioscopen is te zien. Het is voor beide zangeressen hun debuut op het witte doek.

Dat meldt pr-bureau Pritt Colegem.

De zangeressen zullen te zien zijn in de rollen van sterrenheksen Luna en Solara. Simons kijkt uit naar haar nieuwe klus: "Ik vind het heel spannend, ik heb nog nooit eerder in een film geacteerd. Als kind werd ik zelfs bij een toneelstuk verwijderd van het podium omdat ik te druk was."

Do, die doorbrak met haar uitvoering van Heaven met dj Sammy, zegt over haar rol als Luna: "Zo'n leuke acteeruitdaging grijp ik met beide handen aan."

Ook Dolores Leeuwin, bekend als presentatrice van Het Klokhuis, is toegevoegd aan de cast van de film.

Debuut

De beide zangeressen zijn niet de eerste debutanten in de familiefilm. Eerder werd al bekend dat de 14-jarige winnares van Holland´s Got Talent, Aliyah Kolf, en zangeres Sharon Doorson in de film voor de eerste maal op het witte doek te zien zullen zijn.

Kolf en cabaretier Jörgen Raymann spelen de hoofdrollen in de film. Kolf speelt de rol van Katie, een meisje dat speciale krachten bezit en de wereld moet beschermen tegen het kwaad. Raymann speelt haar vader. Voor de komiek is het zijn eerste hoofdrol. Hij had eerder wel een rolletje als Hommel in Erik of het Klein Insectenboek.