De nieuwkomers That Awkward Moment en Labor Day wisten afgelopen weekend niet veel enthousiasme op te wekken bij de Amerikaanse bioscoopbezoekers, waardoor Ride Along zich voor de derde week op rij de best bezochte film in de VS mocht noemen.

Hoewel de comedy met Ice Cube en Kevin Hart maar liefst 42 procent minder bezoeker trok dan vorige week, bleek het toch nog voldoende voor de eerst plaats. Volgens de Box Office Mojo bracht de film afgelopen weekend 12,3 miljoen dollar (9,1 miljoen euro) in het laatje.

Op de tweede plaats vinden we Frozen terug met een opbrengst van 9,3 miljoen dollar. De animatiefilm van Disney draait al tien weken en heeft in totaal al ruim 360 miljoen dollar verdiend.

That Awkward Moment beleefde een teleurstellend openingsweekend met 9 miljoen dollar. Daarmee is de romantische comedy het slechtste debuut ooit voor een Zac Efron-film.

De top 5 in de VS werd verder gecompleteerd met The Nut Job (7,6 miljoen dollar) en Lone Survivor (7,2 miljoen dollar). De andere debutant, Labor Day, met Kate Winslet en Josh Brolin, kwam niet verder dan de zevende plaats met ‘slechts’ 5,3 miljoen dollar.