Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares van Holland´s Got Talent van 2011, spelen de hoofdrollen in de familiefilm Heksen bestaan niet.

Dat heeft distributeur Just Bridge maandag bekendgemaakt.

De 14-jarige Aliyah Kolf speelt de rol van Katie, een meisje dat speciale krachten bezit en de wereld moet beschermen tegen het kwaad. Raymann speelt haar vader.

Het is voor de winnares van Holland´s Got Talent de eerste maal dat zij in een film speelt. Voor Raymann is het de eerste hoofdrol. Hij had eerder wel een rolletje als Hommel in Erik of het Klein Insectenboek.

Kolf deed eerder auditie voor de jeugdfilm Piet & Diego en de magische bron van Myra. Zij viel toen zo op dat producent Adel Adelson besloot een hele film om haar heen te schrijven.

Regie

De opnames van Heksen bestaan niet vinden begin volgend jaar plaats in Nederland en op de Canarische eilanden. De regie is in handen van Aramis Tatu, die eerder faam verwierf met buitenlandse commercials en videoclips voor grote Nederlandse artiesten. Distributeur Just Bridge brengt Heksen bestaan niet op 18 juni uit in de bioscopen.