De avonturen van de populaire corpsballen uit BNN-serie Feuten zijn nog niet ten einde. Producent Pupkin Film werkt op dit moment aan een vierde seizoen en een spin-off van de reeks: Yuppen.

"Veel fans vrezen dat de film die nu in de bioscopen draait het afscheid van hun geliefde personages betekent", stelt een zegsman.

"Maar niets is minder waar." Voor het eerst zal een meisjeshuis centraal staan. Een aantal personages uit de speelfilm Feuten het Feestje, die nu in de bioscopen draait, zal in ieder geval terugkeren.

Daarnaast werkt producent Pupkin inmiddels ook aan een spin-off met de werktitel Yuppen, waarin de oude vriendengroep rond Wagtmans (Manuel Broekman), Olivier de Ruyter (Tim Murck), Nina (Anna Speller) en Noordzij (Ruben Brinkman) gevolgd wordt nu ze dertigers zijn.

De afleveringen Feuten werden gemiddeld bekeken door een half miljoen mensen, waarvan bijna de helft via Uitzendinggemist.nl en YouTube. De speelfilm, die zich afspeelt tijdens een inschrijfavond van studentencorps H.S.C. Mercurius trok al ruim 70.000 bezoekers en is nog steeds in het hele land te zien.