Regisseur Tim Oliehoek heeft de videclip gemaakt bij de single Voor Altijd van zanger Sjors van der Panne. Het is de eerste samenwerking van het tweetal. 

De clip is vrijdag online gelanceerd op YouTube en de site van de chansonnier.

Oliehoek heeft in zijn carrière nog maar één keer eerder een videoclip gemaakt. De regisseur werd vooral bekend dankzij speelfilms als Vet hard! en Pizza Maffia.

Op dit moment draait van hem de komedie Chez Nous in de bioscoop en werkt hij aan de verfilming van het boek Wiplala van Annie M.G. Schmidt. "Ik volg Sjors al een tijdje en toen we met elkaar in contact kwamen liet hij me een aantal nieuwe nummers horen", vertelt de 34-jarige regisseur.

"De track Voor altijd bleef simpelweg in m’n kop hangen: een rauw kantje gemixt met een prettige relativerende feel. Dit verdiende het gewoon om te combineren met een mooi beeld." In Voor altijd bezingt Sjors van der Panne een ode aan het gebroken hart.

Toen de jonge chansonnier in 2011 zijn debuutalbum uitbracht, vergeleken recensenten hem direct met Huub van der Lubbe, Frank Boeijen en Ramses Shaffy. Dit najaar en in 2014 gaat Van der Panne langs de Nederlandse theaters met de tournee Sjors!.