Acteurs Pamela Teves, William Spaaij en Raymi Sambo zijn te zien in de speelfilm die wordt gemaakt in de 48 dagen voorafgaand aan het Nederlands Film Festival in Utrecht. 

Het resultaat van dit bijzondere vervolg op het 48 Hour Film Project, waarin binnen twee dagen een hele film wordt gemaakt, is eind september te zien op het NFF.

Een team van schrijvers heeft de afgelopen twee weken gewerkt aan een scenario en de belangrijkste acteurs gecast.

De makers hebben heel bewust gekozen voor een mix van grote namen en jong talent. Pamela Teves (bekend van Onderweg naar Morgen en haar rol als Dr. Brein in de Sinterklaas-films) speelt een sarcastische therapeut die vier overledenen helpt vrede te krijgen met hun dood. Dit viertal wordt gespeeld door Raymi Sambo (All Stars), Rogier in 't Hout (Het Klokhuis) en jonge talenten Sanne Gloria Verboom en Luca Hollestelle.

Raymann

Willam Spaaij (Mary Poppins) speelt een bijrol als barman in een excentrieke nachtclub. Ook cabaretier Jörgen Raymann doet me aan de film.

Het 48 Hour Film Project heeft wereldwijd sinds 2001 al vele duizenden filmpjes opgeleverd. Maar met de 48 dagen-variant, waarbij een lange speelfilm wordt gemaakt, heeft Nederland de primeur. Er werken tientallen Nederlandse schrijvers, regisseurs, acteurs en andere crewleden aan mee.

Het resultaat beleeft zijn wereldpremière op 26 september op het NFF.