Sylvia Hoeks speelt in 'nieuwe Superbad'

Actrice Sylvia Hoeks vergelijkt de nieuwe Nederlandse komedie Bro's before Ho's waarin zij een hoofdrol speelt met de Amerikaanse hitfilm Superbad en het andere werk van acteur Seth Rogen en regisseur Judd Apatow.

Zij doet dit vrijdag in een interview met de Italiaanse website Blogo.it over haar succes in de Italiaanse speelfilm The Best Offer.

"Ik heb altijd de rol van het verdrietige meisje", legt Hoeks uit. "Daarom ben ik blij nu te werken aan een film waarin allemaal Nederlandse komieken spelen."

Bro's before ho's vertelt over twee blowende broers (Tim Haars en Daniël Arends) die verliefd worden op hetzelfde meisje (Hoeks). "Het is een soort Superbad, het soort films dat Seth Rogen maakt en regisseur Judd Apatow. Wij maken dit soort films over het algemeen niet in Europa."

Regisseren

Verder vertelt de 30-jarige actrice in de toekomst zelf ook te willen gaan regisseren."Daar denk ik serieus over na", bevestigt ze. "Ik heb al twee ideeën in de la liggen. Maar door met mensen als Jos Stelling en Giuseppe Tornatore te werken zie ik wel hoe moeilijk het is om te regisseren. En vooral hoeveel voorbereiding het vergt. Dus het zal nog wel een paar jaar duren voordat ik dat aandurf."

Bro's before ho's gaat begin december in premiere.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie