Nicolette van Dam en Louis Talpe in Sinterklaasfilm

Presentatrice en actrice Nicolette van Dam en GTST-acteur Louis Talpe hebben beiden een rol in De Club van Sinterklaas & De Pietenschool.

Ze spelen de ouders van Lucas, de rol waarmee Sem van Dijk zijn filmdebuut maakt. Ook Peter van de Velde, bekend van Piet Piraat, heeft een rol bemachtigd. Dat laat distributeur Dutch Film Works woensdag weten.

Voor de Vlaming Talpe, die in mei door lezers van het tijdschrift Glossy werd verkozen tot meest sexy BN'er  van Nederland, is de rol een droom die uitkomt.

"Van sommige producties wil je gewoon graag deel uitmaken en dit is er zo één. De traditie van de Sint zal altijd blijven bestaan en niets is leuker dan voor een eerlijk en dankbaar kijkpubliek te mogen werken."

Gouden Pepernoot

Het verhaal gaat over Lucas die de ergens in Nederland verstopte Gouden Pepernoot vindt en daardoor naar Sinterklaas in Spanje mag. Maar er blijkt nog een Gouden Pepernoot te zijn gevonden, door een mysterieuze man, de rol van Van de Velde. Ze reizen beiden af naar Spanje waar ze ook kennismaken met de Pietenschool.

De opnames van De Club van Sinterklaas & De Pietenschool gaan begin volgende maand van start. De film gaat in oktober in première.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie