Breaking Bad-tattoo voor Bryan Cranston

Bryan Cranston zal altijd een blijvende herinnering overhouden aan Breaking Bad. De 57-jarige acteur liet onlangs het logo van de populaire tv-serie op zijn ringvinger tatoeëren als eerbetoon aan de show waaraan hij zijn doorbraak te danken heeft. 

Dat meldt het blad GQ.

Cranston was niet het enige castlid dat besloot de laatste opnamedag te markeren met een tattoo. Zijn co-ster Aaron Paul liet de woorden 'No Half Measures' op zijn bovenarm zetten. Het refereert aan een citaat uit een aflevering in het derde seizoen.

Cranston, die in Breaking Bad de rol vertolkt van scheikundeleraar Walter White die uitgroeit tot een keiharde drugsbaas, verklaarde tijdens een interview met GQ zijn beslissing: "Ik wilde een persoonlijke herinnering. Zoiets als een foto van mijn moeder of mijn oude agent, mensen die er niet meer zijn. Het leek me gepast, en laten we eerlijk zijn, Breaking Bad heeft mijn leven veranderd."

Cranston liet vervolgens zijn nieuwe aanwinst zien aan de interviewer die de tattoo beschrijft als 'niet groter dan een paar schoonheidsvlekjes'. Het logo van de show bestaat uit de eerste twee letters van de naam en stellen scheikundige elementen voor.

De laatste aflevering van het vijfde en laatste seizoen van Breaking Bad wordt later dit jaar uitgezonden op de Nederlandse televisie.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie