'Steven Seagal toch in Expendables 3'

Steven Seagal heeft dan toch eindelijk getekend voor een rol in The Expendables 3.

Dat schrijft de Amerikaanse filmsite ExBlog, die zich profileert als de bron voor alles over Expendables, op basis van Bulgaarse media. De film wordt voor een groot deel in het Oost-Europese land opgenomen.

Geruchten over een deelname van Seagal doen al de ronde sinds de eerste The Expendables in 2010 verscheen. In datzelfde jaar was de Amerikaanse actiester te zien in de knokfilm met een knipoog Machete, waarin hij zijn eerste schurkenrol speelde.

In The Expendables 3 zou Seagal als een van de befaamde huurlingen komen opdraven, die onder leiding staan van Sylvester Stallone's personage Barney Ross.

Diezelfde Bulgaarse media bevestigen overigens ook dat Mel Gibson in onderhandeling is voor de schurkenrol in The Expendables 3. Ook daarover gaan al langer geruchten. Stallone, die ook het scenario schreef, is op zijn blog ongewoon stil over de ontwikkelingen.

Schwarzenegger

Hoe dan ook hebben onder anderen Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren en Jet Li al getekend voor de derde The Expendables.

Ook van Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis is al zo goed als zeker dat ze terugkeren. Jackie Chan zou voor het eerst zijn opwachting maken, hoewel nog niet bekend is in welke rol. De film verschijnt volgend jaar augustus in de Nederlandse bioscopen.

Tip de redactie