Woody Allen heeft Marcia Gay Harden en Jacki Weaver gecast in zijn nieuwe, nog titelloze komedie.

 Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

De 77-jarige regisseur is momenteel in Zuid-Frankrijk voor de opnamen. Emma Stone en Colin Firth hebben de hoofdrollen in het filmproject. Welke rollen Harden en Weaver hebben, is nog onbekend.

De Australische Weaver kreeg internationale erkenning met haar bijrol als manipulatieve moeder in het drama Animal Kingdom uit 2010.

De 66-jarige actrice werd voor haar rol genomineerd voor een Oscar. Harden won in 2001 een Oscar voor haar bijrol in het drama Pollock over de schilder Jackson Pollock.

Frankrijk

Het titelloze filmproject van Allen wordt de tweede film die hij opneemt in Frankrijk. Zijn romantische komedie Midnight in Paris uit 2011 werd een van zijn financieel meest succesvolle films. Woody Allen staat bekend om zijn snelle werkwijze waardoor hij ieder jaar een film kan maken. Daarnaast heeft hij dit jaar tijd gevonden om de hoofdrol te spelen in de komedie Fading Gigolo van John Turturro.

In augustus komt Allens nieuwe drama Blue Jasmine uit. Daarin speelt Cate Blanchett een labiele vrouw wier chique leven instort als haar man wordt opgepakt voor fraude.