De hoop op een remake van de horrorfilm Suspiria is nog niet vervlogen. Dat zegt de Duitse actrice Antje Traue tegen NU.nl.

Regisseur David Gordon Green (Pineapple Express) loopt al enkele jaren rond met het idee om de cult-horrorfilm van de Italiaan Dario Argento uit 1977 in een nieuw jasje te steken.

Traue kreeg een  rol in het project, naast de Franse actrice Isabelle Huppert en de Zweed Mich Nyqvist (Mission Impossible).

Suspira stond klaar om in productie zou gaan, tot er in januari van dit jaar berichten verschenen dat de film vertraging op zou lopen. Het project zou verwikkeld zijn geraakt in juridische kwesties.

Financiële kwestie

Volgens Traue is er echter nog steeds hoop en is het blijkbaar een financiële kwestie. "Ze proberen de film te financieren en ze willen hem echt graag maken. En ik hoop ook heel erg dat het gaat lukken", aldus de 32-jarige actrice.

"Ik heb David Gordon Green tijdens Berline in februari uitvoerig gesproken. En we zullen alles proberen om deze film te realiseren."

Traue is op dit moment te zien als een van de tegenstanders van Superman in de film Man of Steel van regisseur Zack Snyder.