Eric Bana en Edgar Ramirez in thriller Beware the Night

Eric Bana, Olivia Munn en Edgar Ramirez hebben getekend voor rollen in de paranormale thriller Beware the Night. Bana, vorig jaar te zien in Deadfall, speelt een katholieke politieagent van Ierse komaf in New York.

Samen met een plaatselijke priester wil hij een van demonen en weerwolven vergeven plek zuiveren. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline woensdag.

Ramirez, die onlangs tekende voor de boksfilm Hands of Stone met Robert de Niro, speelt de priester. Munn speelt de vrouw van Bana's personage. Jerry Bruckheimer, vooral bekend van de Pirates of the Caribbean-films, gaat de film produceren. Bana en hij werkten al samen aan de oorlogsfilm Black Hawk Down uit 2001.

Bruckheimer laat weten al jaren aan Beware the Night te werken. "We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van het paranormale met een harde politiefilm in New York origineel is en goed in de smaak valt bij het publiek", zegt de producent.

Scott Derrickson gaat regisseren. Hij nam al horrorklassiekers als Hellraiser: Inferno, The Exorcism of Emily Rose en The Day the Earth Stood Still voor zijn rekening. De opnames van Beware the Night gaan op 20 mei van start in de Bronx. De film verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie