'Nieuwe film Lindsay Lohan is slecht'

AMSTERDAM - Het South by Southwest muziek- en filmfestival, dat in maart in de Amerikaanse staat Texas plaatsvindt, lijkt The Canyons, de erotische thriller met Lindsy Lohan, niet te selecteren. 

De kwaliteit van de film is te beroerd, zegt een anonieme bron tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Ook het Sundance Film Festival dat momenteel wordt gehouden in de Amerikaanse staat Utah heeft The Canyons laten schieten. "Het heeft iets lelijks en doods", zegt een anonieme bron die is betrokken bij een van de festivals. Naast Lohan speelt voormalig pornoacteur James Deen een hoofdrol.

Bret Easton Ellis

Het scenario van The Canyons is geschreven door Bret Easton Ellis, bekend van zijn boek American Psycho. Ook de regisseur van de erotische film is niet de minste. Paul Schrader werkte eerder mee aan klassiekers als Taxi Driver, Raging Bull en American Gigolo.

The New York Times schreef twee weken geleden in een uitgebreid artikel al over de ellende op de set van The Canyons. De 26-jarige Lohan zou vaak te laat en soms dronken op de set zijn verschenen. Onlangs verscheen een video online waarin ze Deen uitschold.

The Canyons heeft nog geen Nederlandse premièredatum.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie