LOS ANGELES - Bette Midler (67) was geshockeerd en totaal beledigd toen ze een rol aangeboden kreeg in een film als oma.

Dit meldt Daily Star.

In de nieuwe komedie Parental Guidance speelt ze samen met Billy Crystal een bejaard stel, maar zo leuk vond ze het niet dat ze deze rol aangeboden kreeg. "Ik was totaal beledigd. Ik had niet gedacht dat de rol als oma zo snel zou komen."

Maar ze veranderde haar mening toen bleek dat ze een oma ging spelen die jong van geest is. "Ik was er klaar voor dat ik een grappige oma zou acteren. Grootouders zijn niet hetzelfde als voorheen. Tegenwoordig vecht men hand en tand om fit te blijven."

Kleinkinderen

In de film spelen Midler en Crystal grootouders die op het laatste moment op hun jonge kleinkinderen moeten oppassen. Voor de acteur - die ook de film produceerde - was het vrij normaal, hij heeft drie kleinkinderen en er is er nog één op komst.

"Ik heb de film gemaakt aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen met die kleintjes. Ik ben een opa en dat kun je niet verbergen. Ik omhels het juist, ik heb het verdiend."