'Thor 2 heeft sfeer van Game of Thrones'

AMSTERDAM - Chris Hemsworth vindt dat het vervolg van Thor een totaal andere sfeer heeft dan het eerste deel. De film lijkt dan ook veel meer op de serie Game of Thrones, vindt de hoofdrolspeler.

Dat komt omdat Thor: The Dark World met Alan Taylor een andere regisseur heeft, legt de acteur uit aan MTV.

"De uitstraling van het vervolg is een stuk grootser dan de eerste film. De sfeer is totaal anders en dat komt door Taylor."

In het eerste deel kreeg Thor een liefdesverhouding met het karakter van Nathalie Portman. Ze kwam echter niet voor in The Avengers (2012), waarin ook andere helden van de Marvel-stal zoals Iron Man en Captain America voorkwamen.

Aangezien Thor 2 zich afspeelt na de gebeurtenissen van The Avengers, heeft personage Thor dus wat uit te leggen waarom hij tijdens zijn eerdere bezoek aan de aarde haar niet opzocht.

Geadopteerde broer

"Daar is zeker wat leuks uit te halen voor het verhaal", zegt de 29-jarige Hemsworth. "En ook de relatie met Thor's geadopteerde broer Loki wordt verder uitgediept."

Hemsworth zit momenteel midden in de opnames van de film. Dit keer krijgt de superheld het aan de stok met Malekith the Accursed, die wordt gespeeld door Christopher Eccleston.

Thor: The Dark World staat gepland voor november 2013.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie