LOS ANGELES - Behalve Vivienne zijn ook Pax en Zahara Jolie-Pitt binnenkort te zien in de fantasyfilm Maleficent.

Dat vertelde een ingewijde aan Us Weekly.

Van Vivienne (4) was al twee maanden bekend dat ze de rol van de jonge Doornroosje zou gaan spelen, maar dat ook Pax (8) en Zahara (7) hun opwachting zullen maken op het witte doek is nieuw. "Het gaat om kleine rolletjes", onthult de bron. Pax en Zahara hebben dan ook geen tekst.

"Het was eigenlijk de bedoeling dat Shiloh ook mee zou doen, maar op de dag dat haar deel gefilmd zou worden, stond haar pet er niet naar en verveelde ze zich", vertelt de insider. "Daarom zit zij niet in de film." Shiloh (6) heeft haar acteerdebuut trouwens al gemaakt. Ze was in 2008 te zien in The Curious Case of Benjamin Button, waarin haar vader de hoofdrol speelde.

Malafide

Maleficent vertelt het sprookje Doornroosje vanuit het perspectief van de slechte heks Malafide. De titelrol wordt ingevuld door Jolie. "Het script is erg goed en ik vermaak me prima. Ik heb mijn hoorntjes al uitgezocht", zei de actrice eerder. Naar verwachting komt de film in maart van 2014 uit.

Jolie (37) en Pitt (48) hebben behalve Pax, Vivienne, Zahara en Shiloh nog twee kinderen: zoons Maddox (11) en Knox (4).