John Goodman gevraagd voor The Hangover Part III

AMSTERDAM - John Goodman is gevraagd voor een rol in de komedie The Hangover Part III.

Regisseur Todd Philips wil dat Goodman een slechterik gaat spelen in zijn film, schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.

De rol waarover John Goodman onderhandelt is vergelijkbaar met de criminele zakenman die Paul Giamatti speelde in The Hangover Part II. De drie vrienden worden net als in het eerste en tweede deel weer gespeeld door Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis.

Geheim

Het verhaal van The Hangover Part III wordt angstvallig geheimgehouden. In het eerste deel liep het vrijgezellenfeest van het personage van Justin Bartha uit de hand en in deel twee escaleerde de avond voor het huwelijk van het personage van Ed Helms. Of er in deel drie weer een bruiloft in gevaar komt, is nog de vraag. Vorige week werd wel bekend dat Heather Graham terugkeert als stripper.

De 60-jarige Goodman heeft een flink aantal films in de planning. De acteur is de komende tijd te zien in de sportfilm Trouble with the Curve naast Clint Eastwood, de thriller Argo van Ben Affleck en de komedie The Internship van Shawn Levy.

Opnamen

De opnamen van The Hangover Part III beginnen volgende maand. De release staat in de VS gepland voor mei 2013.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie