Simon West denkt aan vrouwelijke Expendables

LOS ANGELES - De regisseur van The Expendables 2, Simon West, zou graag een vrouwelijke versie van de film willen maken.

Tijdens de première van de actiefilm met onder andere Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone onthulde West al een paar ‘Expenda-belles’ op het oog te hebben. Dat meldt E! News.

"Ik loop al langer met het idee om een film te maken met vrouwelijke huurlingen. Ik denk daarbij aan Angelina Jolie, Cameron Diaz, Mila Jovovich, Helen Mirren en Jamie Lee Curtis. Lijkt me fantastisch!", aldus West op de rode loper in Hollywood bij de première van The Expendables 2.

Kandidaten

The Expendables 2-acteur Terry Crews viel West bij en heeft ook nog wel een paar kandidaten voor een eventuele Expendables 3. “Ik vond Kate Beckinsale geweldig in Total Recall”, aldus Crews. “En Charlize Theron!”

Volgens West betekent het niet dat de mannelijke sterren zonder werk komen te zitten. “Welnee. Ze zouden elkaar in de film ontmoeten, elkaar bevechten, samenkomen en elkaar vervolgens redden. Of iets dergelijks.”

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie