AMSTERDAM - Selena Gomez heeft weer een filmrol te pakken. De actrice en zangeres heeft de hoofdrol in de muzikale komedie Parental Guidance Suggested.

Austin Stowell, bekend van de tv-serie The Secret Life of the American Teenager, speelt het vriendje van Gomez. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Parental Guidance Suggested draait om een 16-jarige jongen, gespeeld door muzikant Nat Wolff, die hopeloos verliefd is op het personage van Gomez.

Vriendje

Ze heeft een vriendje maar beleeft toch een muzikaal avontuur met hem, wat de boel op scherp zet. De tienerkomedie wordt opgenomen in Los Angeles, maar een datum is nog niet bekend.

De 20-jarige Gomez, die verkering heeft met tieneridool Justin Bieber, zette haar muzikale carrière vorig jaar op een lager pitje om te werken aan haar acteercarrière. Dat lijkt aardig te lukken, want ze is later dit jaar naast James Franco te zien in Spring Breakers. Ook speelt ze in de actiefilm Getaway naast Ethan Hawke en Jon Voight.