LOS ANGELES - De 36-jarige zoon van actiefilmster Sylvester Stallone werd vrijdag dood gevonden in zijn huis in Hollywood. Dat meldt zijn advocaat.

Volgens Amerikaanse media is Sage Moonblood Stallone overleden aan een overdosis pillen. Deze berichten zijn niet officieel bevestigd.

Stallone's advocaat George Braunstein zegt dat het ''een tragisch ongeluk'' moet zijn geweest. Volgens hem was Sage Stallone, die net als zijn vader acteur was, niet depressief. ''Hij was vol goede moed bezig met verschillende nieuwe projecten.'' Braunstein zegt dat Stallone binnenkort wilde gaan trouwen.

Politie

Ook de politie vindt de verhalen dat Sage Stallone is overleden aan een overdosis medicijnen voorbarig. "Het kan ook een hartaanval of een beroerte zijn geweest", zegt politiebaas Andrew Smith tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Hij laat weten dat het nog weken gaat duren voordat de exacte doodsoorzaak is vastgesteld. Dan pas zullen de resultaten van het toxicologisch onderzoek bekend zijn. De komende dagen vindt eerst autopsie op het lichaam plaats.

Rocky V

In 1990 was Sage Stallone samen met zijn vader te zien in Rocky V. Hij was ook werkzaam als regisseur en filmproducent.