AMSTERDAM - Acteur Channing Tatum heeft de beschuldigingen dat hij striptechnieken van zijn voormalige collega's heeft gestolen en voor de film Magic Mike gebruikt tegengesproken.

Recentelijk klapten de voormalige strippers Thomas Austin en London Steel uit de stripschool en beschuldigden Channing Tatum ervan dat hij hun 'moves' voor de film had gebruikt.

Ook twijfelden de exotische dansers aan de authenticiteit van Tatums optreden in de film. De acteur heeft weliswaar een verleden als stripper, maar beoefende het beroep slechts enkele maanden.

Slaatje

Tatum zou zich nu tegen de beschuldigingen hebben geweerd en tijdens een persconferentie gezegd hebben dat de eerder genoemde strippers al sinds het begin een slaatje uit Tatums acteercarrière proberen te slaan, meldt The Guardian.

Bekijk de trailer van Magic Mike

 

Geen wrok

Toch koestert Tatum geen wrok tegenover zijn oude collega’s.

"Ik wil geen slecht woord over deze mensen verliezen, omdat zij juist de basis vormen voor mijn interesse in hun wereld. Het zijn erg interessante, interigerende en bizarre persoonlijkheden en daar ben ik dankbaar voor”, aldus Tatum.