AMSTERDAM - Spider-Man-producenten Matt Tolmach en Avi Arad hebben tijdens een persconferentie over de mogelijkheden van een Venom-film gesproken.

Dat schrijft de Hollywood.

Venom is een van de aartsvijanden van het personage Spider-Man en verscheen in de film Spider-Man 3. Volgens producent Matt Tolmach behoort een nieuwe film met Venom tot de mogelijkheden.

Verhaal

Volgens Tolmach moet er dan wel iets veranderen in het verhaal rondom Spider-Man en Venom, anders kan de vijand van de spinnenman niet in een cinematografisch verhaal worden geïmplementeerd.

"Ik wil vooral kwijt dat er gezocht moet worden naar een manier, die de wereld van Spider-Man en Venom bij elkaar brengt."

Ook volgens producent Avi Arad is het vooral zaak om dicht bij het stripverhaal te blijven. "Venom is het alter-ego van Eddie Brock. Het ligt dus voor de hand dat we een verhaal rondom Eddie Brock moeten opstellen."

Bang

Andrew Garfield deinst niet terug voor spinnen, maar de rol van Spiderman bezorgt de acteur de nodige kriebels.

''Ik ben doodsbang de rol over te nemen, omdat Spiderman zoveel voor me betekent. Dus ik weet ook hoeveel Spiderman voor andere mensen betekent'', bekent de 28-jarige Andrew tegenover Reuters.

Voor The Amazing Spiderman, alweer de vierde in de reeks, besloten de makers de inmiddels 36-jarige Toby Maguire te vervangen door een nieuwe frisse verschijning. Daarnaast werd Mark Webb aangetrokken als nieuwe regisseur.

The Amazing Spiderman draait eind juni in de Nederlandse bioscopen.