Arme Ben Affleck. Telkens als hij zijn leven op orde denkt te hebben valt de puzzel aan scherven en wordt hij opgejaagd door lieden die een stukje van Ben willen. Eerst met Gwyneth Paltrow, het duo dat door de paparazzi 'Benneth' werd gedoopt, en daarna met Jennifer Lopez, waarmee hij tot voor kort het liefdeskoppel 'Bennifer' vormde. @@

Bekijk video: (met trailer)
Modem/ Breedband

Paparazzi-slachtoffer Ben Affleck moet weten hoe Michael Jennings zich voelt, de wetenschapper die hij speelt in de sf-thriller Paycheck. Deze Jennings denkt het ook prima voor elkaar te hebben als hij weer eens voor veel geld een project tot een goed einde heeft gebracht, waarna volgens afspraak zijn geheugen wordt gewist. Dat kost hem deze keer weliswaar drie vergeten jaar van zijn leven, maar met 92 miljoen dollar in het vooruitzicht zit hij de rest van zijn leven op rozen.

En hij blijkt in die gewiste drie jaar ook nog iets moois te hebben opgebouwd met de biologe Rachel (Uma Thurman). Goed, zij vindt het niet leuk dat hij zich daar niets meer van herinnert, maar er zijn ergere dingen dan de eerste drie jaar van een relatie over te doen.