AMSTERDAM - 13 jaar na de eerste American Pie is het tijd voor een reünie: American Pie Reunion.

Alle personages, gespeeld door de originele cast, komen bij elkaar voor een weekend op de plaats waar het allemaal begon.

Acteur Eddie Kaye Thomas (Finch) vertelt aan NU.nl dat het leukste van de film het geslachtsdeel van Jason Biggs (Jim) is. "Ik houd van Jason Biggs’ penis, heel veel."

Dertigers

De film vertelt het verhaal van de voormalige maagden die inmiddels zijn opgegroeid tot volwassen dertigers. Het thema van de film is dan ook opgroeien en bij elk personage blijkt dat het niet altijd zo is gegaan zoals ze het zelf graag hadden gewild.

Bekijk het interview dat NU.nl met de cast van de film voerde

<br>

Jim is getrouwd en heeft samen met Michelle een kind, maar ze hebben zelden seks. Oz is een succesvol sportcommentator, maar leidt een oppervlakkig leven. Finch leidt een avontuurlijk leven, tenminste dat zegt hij. Kevin is huisman. En Stifler heeft een suf kantoorbaantje. Ze komen een weekend bij elkaar voor hun high school reünie.

Stifler (Seann William Scott) maakt natuurlijk één groot feest met drank, seks en humor van de reünie. De man die als ‘Stifmeister’ bekend werd, feest in het dagelijkse leven niet zo als in de film. "Ik zou enorm onder de consequenties lijden. Ik herinner me dat ik feestte en veel dronk zonder een kater te krijgen, maar die dagen zijn voorbij."

Tienerliefde

Kevin (Thomas Ian Nicholas) wordt tijdens de reünie met zijn tienerliefde Vicky (Tara Reid) geconfronteerd. Zelf heeft Thomas Ian Nicholas geen fijne herinnering aan zijn jeugdliefde. "Ik had niet zo’n ervaring zoals Kevin en Vicky. Ik wil die van mij vergeten", vertelt de acteur.

Tara Reid heeft echter wel zo’n grote liefde gekend, waar ze nog steeds aan terugdenkt. "Ik heb van deze ervaring genoten en hij heeft nog steeds een speciale plaats in mijn hart."