LOS ANGELES - Anne Hathaway is bezig met wel een heel mager dieet. De actrice eet namelijk niet meer dan 500 calorieën op een dag.

Dat weet The Mirror.

De 29-jarige Anne moet twee kledingmaten verliezen voor de sterfscenes in Les Misérables. The Devil Wears Prada-ster eet op een dag twee appels en een proteïneshake.

Helaas voor Anne heeft ze maar 15 à 20 dagen de tijd om zoveel mogelijk kilo's te verliezen, omdat de opnames van deze scenes dan op het programma staan.

Tiener

Tijdens deze lastige klus kan de actrice rekenen op steun van haar collega's. Volgens een insider houden Hugh Jackman en Russell Crowe, die ook in de film spelen, een oogje in het zeil. Daarnaast ondergaat ze iedere week een medische controle om te zien of alles nog goed gaat.

Tijdens een eerder interview vertelde de actrice dat ze juist zo blij was met haar figuur. "Ik weet dat wanneer mensen mij een 'gewoon' meisje noemen, ze in Hollywood bedoelen dat ik dik ben. Maar ik ben geen tiener meer en mijn lichaam heeft zijn vorm gekregen. Ik ben liever sterk dan dun."