AMSTERDAM - Will Ferrell wil vaart maken met een vervolg op zijn komedie Step Brothers.

De 45-jarige acteur is momenteel bezig met het scenario van Step Brothers 2 en wil dit najaar al beginnen met de opnames.

Hij heeft hiervoor zelfs de geplande opnames van zijn komedie Three Mississippi uitgesteld. Dat zegt hij tegen de Amerikaanse filmsite Collider.

Step Brothers gaat over twee nutteloze mannen van middelbare leeftijd die nog thuis wonen en geen zin hebben een baan te zoeken. Ze moeten tegen hun zin een slaapkamer delen als hun ouders met elkaar trouwen.

John C. Reilly

Uiteraard is ook John C. Reilly weer van de partij als Ferrels stiefbroer. Adam McKay gaat weer regisseren en buigt zich met Ferrell over het script.

In hetzelfde interview laat Ferrell overigens weten dat een tweede Anchorman er voorlopig niet in zit. Hoewel er al lange tijd plannen bestaan voor Anchorman 2, lijken die nu voor onbepaalde tijd in de ijskast te zijn gezet.

Ferrell is eerst nog te zien in de Spaanstalige komedie Casa de mi Padre, waarin hij een Mexicaanse rancher speelt. Die film komt echter vooralsnog niet in Nederland in de bioscoop.